เกี่ยวกับเรา

SHOW DC ศูนย์การค้าและเอ็นเตอร์เทนเมนต์ครบวงจรแห่งแรกของไทย

SHOW DC ได้พลิกหน้าประวิติศาสตร์อุตสาหกรรมการท่องเที่ยว และเปิดมิติใหม่ให้กับการท่องเที่ยวกรุงเทพฯ ด้วยการเปิดตัวแนวคิดใหม่ที่เหมาะกับความต้องการและความชอบของนักท่องเที่ยวสมัยใหม่ทั้งจากต่างประเทศ และนักท่องเที่ยวชาวไทยกว่า 67 ล้านคน โดยเฉพาะอย่างยิ่งชนชั้นกลางที่มีจำนวนมากขึ้น 

โครงการตั้งอยู่บนพื้นที่ 43 ไร่ พื้นที่ตัวอาคารกว่า 180,000 ตารางเมตร และพื้นที่ค้าปลีกให้เช่าประมาณ 80,000 ตารางเมตร ด้วยการออกแบบด้านหน้าอาคารที่โดดเด่น เป็นเอกลักษณ์ด้วยจอ LED ขนาด 2600 ตารางเมตร เป็นพื้นที่โฆษณาที่โดดเด่นจากการจราจรที่หนาแน่นโดยรอบและมองเห็นได้ชัดจากรถยนต์ที่วิ่งผ่านไปมากว่า 400,000 คันต่อวัน

Project Title

SHOW DC

Opening Hours

10am -10pm

Location

Jaturatid Road, Huai Khwang

(Opposite Golden Tulip Sovereign Hotel)

Owner

SHOW DC Corp Ltd

Category

Retail & Entertainment

Land Area

27 rai (4.3 hectares)

Gross Floor Area

Approx. 150,000sqm

Nett Lettable Area

Approx. 80,000sqm

Architectural Style

SHOW DC’s sparkling façade is inspired by traditional as well as contemporary elements in Thai culture, in particular the intricate details found on Thai sculptures and mural paintings as well as the motifs of local fabrics and handicrafts. The façade is brought to life at night with resplendent lighting inspired by the brilliant colours of Thai mosaic tiles and flowers. Playing with shapes, colour and light, the façade pattern also represents the diversity and vibrant culture of modern Bangkok.

Transportation

Personal cars/vans, shuttle services from selected BTS/MRT and hotels to SHOW DC and airports.

Parking Capacity

100 tourist buses

1,200 cars/vans